Esti iskola, esti tagozat Budapesten

3. kerület, Békásmegyer: Zipernowsky Károly utca 1. (HÉV-től 4-5 perc séta, az Általános Iskola 2. emeletén)

Békásmegyeren esti tagozaton szerda-pénteki napokon indítunk 9., 10., 11., 12. osztályokat, azaz valamennyi középiskolai évfolyamon becsatlakozhatsz. Békáson minden tanulónk angol nyelvet tanul. 11-12. osztályban választani kell a biológia, földrajz, vagy az informatika közül egy 5. érettségi tantárgyat. 
Segítség a választáshoz: BIOLÓGIA - növények, állatok, emberi test működése FÖLDRAJZ: természetföldrajz, domborzat, éghajlatok, gazdáságföldrajz, pl. városok INFORMATIKA: Word, Excel, PowerPoint, Access adatbáziskezelés, honlapszerkesztés

Korábbi tanulmányai beszámításáról részletes információt kaphat, ha megadja adatait fent. Korábbi szakiskolai, szakközépiskolai, gimnáziumi tanulmányok beszámíthatók: fontos, hogy teljesen befejezett évfolyamokat (lezárt tanéveket) lehet csak figyelembe venni!
Erdélyi, kárpátaljai bizonyítványok is beszámíthatók OFFI fordítással! A beszámítás az eredeti bizonyítvány, vagy hiteles törzslap kivonat alapján történik a beiratkozási napon.

Ha már van egy-két tantárgyból előrehozott érettségije, akkor nálunk megszerezheti a hiányzókat!

Esti iskolánkban a tanulmányi követelményeket nem lehetséges az előírtnál rövidebb idő alatt teljesíteni. Segítőkész tanáraink várják a felnőttoktatás keretében tanulni vágyó tanulókat.