Esti iskola, esti tagozat Budapesten

3. kerület, Békásmegyer: Zipernowsky utca 1. (HÉV-től 4-5 perc séta, az Általános Iskola 2. emeletén) 

Békásmegyeren esti tagozaton szerda-pénteki napokon indítunk 9., 10., 11., 12. osztályokat, azaz valamennyi középiskolai évfolyamon becsatlakozhatsz. Békáson minden tanulónk angol nyelvet tanul. 11-12. osztályban választani kell a földrajz, vagy a digitális kultúra közül egy 5. érettségi tantárgyat. 
Segítség a választáshoz: FÖLDRAJZ: természetföldrajz, domborzat, éghajlatok, gazdáságföldrajz, pl. városok, kereskedelem, bányászat 
DIGITÁLIS KULTÚRA: Word, Excel, PowerPoint, Access adatbáziskezelés, honlapszerkesztés, programozási ismeretek.

Korábbi tanulmányai beszámításáról részletes információt kaphat, ha megadja adatait fent - akár 1 év alatt érettségi vizsgát tehet aki befejezett 11. osztályos bizonyítvánnyal rendelkezik. Korábbi szakiskolai, szakközépiskolai, gimnáziumi tanulmányok beszámíthatók: fontos, hogy teljesen befejezett évfolyamokat (lezárt tanéveket) lehet csak figyelembe venni!

Erdélyi, kárpátaljai bizonyítványok is beszámíthatók OFFI fordítással! Korábban határon túliakat is várunk, akik pl. Romániában folytatták tanulmányaikat. A beszámítás az eredeti bizonyítvány, vagy hiteles törzslap kivonat alapján történik a beiratkozási napon.

Ha már van egy-két tantárgyból előrehozott érettségije, akkor nálunk megszerezheti a hiányzókat!

Esti iskolánkban a tanulmányi követelményeket nem lehetséges az előírtnál rövidebb idő alatt teljesíteni. Segítőkész tanáraink várják a felnőttoktatás keretében tanulni vágyó tanulókat. Többen 1 év alatt érettségi vizsgát szeretnének letenni, nyilván mindenki megértheti, hogy kell az idő a korábban tanultak felevenítéséhez és mindenkinek annyi évet kell járnia, ahány hiányzik - csak heti 2 délután!